duminică, 13 aprilie 2014

Păstrăv cu vin și rozmarin

În primul rând, vă doresc vouă, celor care purtați nume de flori, o primăvară însorită și fericită!


Și cum astăzi de mănâncă pește, vă propun o rețetă de păstrăv curcubeu.

Timp de pregătire: 10 minute
Grad de dificultate: minim

Avem nevoie de:
  • păstrăv proaspăt;
  • rozmarin,
  • vin roșu, sec;
  • ulei de măsline;
  • sare, piper.


Pasul 1: Se spală peștele, se unge cu ulei de măsline, se sărează atât în exterior cât și în interior, se adaugă piper. Crenguța de rozmarin se va pune în pește. Se stropește cu vin. Și se degustă vinul. E buuun! Se dă la rece peștele 30 minute- o oră.


Pasul 2: Se încinge o tigaie de teflon la foc mediu spre mare și se adaugă peștele și tot lichidul din tavă. Se acoperă cu capac. Peste 3 minute se întoarce și se mai lasă 2-3 minute sub capac. Se face extrem de repede.


Pește+mămăligă+mujdei=gust

S-aveți poftă!

P.S: Să nu uitați să vă mai puneți un pahar de vin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu