vineri, 14 martie 2014

Pui lipicios


Ce poate fi mai bun decât o mâncare gustoasă dintr-un piept de pui anost și fără gust? Și unde mai pui că sosul iute-acrișor se lipește de pui ca timbrul de scrisoare?

Timp de pregătire: 15 minute
Grad de dificultate: puf

Avem nevoie de:

  • 500 grame piept de pui;
  • o cană supă de pui sau apă;
  • sos cu whisky Jack Daniels;
  • sare, piper, oregano uscat.
Pasul 1: Se taie pieptul de pui cuburi și se pune cu supa la fiert, la foc mare. Se acoperă cu capacul și se lasă până scade tot lichidul. Se amestecă din când în când.


Pasul 2: Se adaugă sosul împreună cu condimentele. Dacă nu aveți sos cumpărat, puteți face unul din ketchup de casă și 50 ml de Jack Daniels. Eu am mai adăugat și sos de ardei iute. Se lasă cam 5 minute la foc mediu ca să se lipească sosul de pui, dar atenție să nu se ardă!


Obțineți un pui lipicios, condimentat, rafinat și foarte bun la gust!

S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu