miercuri, 25 septembrie 2013

Negresă negricioasă

Hai rapid că am poftă de dulceeeeeee!


Noh, ce să vă spun?! Că e suuuuper simplu, rapid și e făcută din ce ai în casă?

Timp de pregătire: cam o oră
Grad de dificultate: relax, take it easy

Avem nevoie de:

  • 1 cană zahăr;
  • 1 cană lapte;
  • 2 căni făină;
  • 1/2 cană ulei;
  • 1  borcan mic de gem(preferatul vostru);
  • 4 linguri cacao;
  • 2 mâini nuci tăiate în bucăți mari;
  • 50 gr stafide;
  • 1 lingură esență rom sau Amaretto;
  • 1 plic praf de copt.
Fiți foarte atenți deoarece este extrem de ,,complicat”: se adaugă TOATE ingredientele într-un vas în ordinea de mai sus și se amestecă cu un tel. 


Se obține o pastă care se toarnă într-o tavă de cuptor tapetată uniform cu o lingură ulei și una de făină.
Se coace la 200 grade cca. 30-40 minute. Se bagă o scobitoare în prăjitură și dacă iese curată fără urme de aluat pe ea, prăjitura e coaptă!

S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu