vineri, 2 august 2013

Tăieței de orez cu sos de brânză

Să gătești cu aerul condiționat pornit e vis!

Am schimbat puțin pastele de grâu pe tăiețeii de orez care sunt foarte buni și ușori. Adăugând și ingredientul meu preferat, adică brânza, a ieșit demențial.


Timp de pregătire: 20 minute
Grad de dificultate: deep low

Avem nevoie de:

  • 1 pachet tăieței orez;
  • 1 cutie smântână;
  • 1 cutie smântână lichidă;
  • 200 grame brânză tare;
  • sare, piper, tarhon și busuioc.
Pasul 1: Se înmoaie tăiețeii în apă rece pentru 10 minute și apoi se pun la fiert cam 5 minute. Mie imi plac al dente.


Pasul 2: Într-o tigaie neaderentă se pune smântâna și condimentele. Se lasă la foc mediu cam 5 minute, în care se amestecă des.


Pasul 3: Se scurg tăiețeii și se amestecă cu sosul. Se rade brânza și... poftiți la masă!


S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu