duminică, 28 iulie 2013

Salată de ciuperci

E atât de cald încât e un chin să te împrietenești cu aragazul acum! Amânăm relația de iubire până trece canicula și gătim fără foc. O salată rapidă, ideală pentru micul dejun sau aperitiv.


Timp de pregătire: 5 minute
Grad de dificultate: slim

Avem nevoie de:

  • o conservă ciuperci;
  • 100 grame maioneză light;
  • 1 lingură iaurt;
  • 2 căței de usturoi;
  • 1 legătură mărar;
  • zeama de la 1/4 lămâie;
  • sare, piper.
În afară de mărar care se toacă mărunt și se adaugă ultimul, toate celelalte ingrediente se amestecă într-un bol și se mixează cu un mixer vertical până se obține o pastă. Evident că se scurge zeama de la conservă.


Se servește cu pâine prăjită și roșii.

Hai că n-a fost așa greu!

S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu