vineri, 28 iunie 2013

Bezele sau Mini Pavlova

Duuuuuuuuuuuuuulce! A se mânca dimineața =))


Timp de pregătire: 1 oră
Grad de dificultate: necesită permis de folosire a mixerului

Avem nevoie de:

  • 4 albușuri;
  • 300 grame zahăr;
  • 1 vârf de sare;
  • 1 plic zahăr vanilat.
Pasul 1: Se bat cu mixerul la viteză maximă albușurile cu sarea, până se formează o pastă tare care nu curge deloc. Apoi se adaugă treptat zahărul și se mixează până se încorporează.



Pasul 2: Într-o pungă mai tare se pune toată spuma obținută și se taie la un capăt, obținând un poș veritabil. Se formează în tavă prin strângerea pungii mici grămăjoare cu moț sau fără.


Pasul 3: Se dau la cuptor cca. 50 minute la foc extrem de mic. Ele se vor usca pe exterior și vor rămâne lipicioase în interior!

Se decorează cu fructe de pădure!


S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu